Vægttab er også wellness

På Wellnessportalen bliver begrebet “wellness” fortolket meget bredt og omfatter altså også det at gennemgå en slankebehandling og opnå et vægttab. Da wellness jo faktisk betyder velvære, er det jo logisk at have en kategori for vægttab på portalen, da det jo giver øget velvære og velbefindende at tabe sig.
Vægttab

Og der er jo mange metoder til at få et vægttab – nogle er hurtige og andre er mere langsigtede. De bedste resultater opnår man ved at kombinere behandlinger med coaching og kostvejledning.
Universal Contour Wrap

Nogle behandlinger er primært til at opnå tab af centimeter og ikke på kort sigt vægt. F.eks. Universal Contour Wrap, som modellerer kroppen så man hurtigt bliver slankere. For at denne behandling skal give varigt vægttab, kræver det typisk omlægning af kostvaner og opfølgning med træning. Men til gengæld virker den så hurtigt, at klinikkerne, som tilbyder behandlingen, giver garanti på minimum 15 centimeter mindre målt på udvalgte punkter på kroppen.
Elektroterapi

Elektroterapi er en anden behandlingsform, som giver hurtig virkning. Her benyttes svage elektriske strømme til at aktivere musklerne. Ved at sende strøm igennem muskler, opfører de sig, som om de udfører et stykke arbejder og forbrænder dermed energi og kalorier. Et af de mest kendte systemer er TEI System, hvor elektroterapi kombineres med infrarød varme, som er med til at øge forbrændingen.

Wellness gavekort

This entry was posted in Slankebehandling and tagged , . Bookmark the permalink.