Wellness-ophold på gavekort

Hvis du står og mangler en gaveide til en stor fødselsdag, et bryllup, eller et jubilæum, kan et gavekort til et wellness-ophold være en ide.
Et Wellness Til Dig gavekort kan anvendes på en række hoteller i Danmark og foreløbigt 2 i Tyskland.

Comwell Borupgaard
Comwell BorupgaardComwell Borupgaard i Nordsjælland er et af de hoteller, hvortil der kan købes Wellness Til Dig gavekort. Her er skønne spa-faciliteter både indendørs og i parken.

En af de store fordele ved at give et Wellness Til Dig gavekort er, at selv om man har købt et gavekort til et specifikt hotel eller ophold, kan det altid byttes til et andet sted. Og hvis man vil give gavemodtageren helt frie hænder, kan man altid købe et Fritvalgskort, som kan benyttes mere end 200 steder – altså også i klinikker til wellness-behandlinger.

Bandholm Hotel
Gavekort til Bandholm HotelBandholm Hotel på Lolland er et andet eksempel på et dejligt sted til et wellness-ophold, hvor Wellness Til Dig gavekortet også kan anvendes.

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Enjoy Resorts Marina FiskenæsDet er ikke kun hoteller, som er med i gavekort-konceptet. Gavekortet kan også anvendes på Enjoy Resorts ved Flensborg Fjord og på Rømø. Begge steder har finde wellness-faciliteter.

Gavekort i gaveæske eller som e-gavekort til download.
Wellness Til Dig gavekortEt Wellness Til Dig gavekort kan købes i gaveæske og ved bestilling kan man vælge, hvilken dato gavekortet skal afsendes med posten, så det når frem til modtageren på den rigtige dato. Man er dog afhængig af, at postvæsenet leverer til tiden.

Gavekortet kan også købes som e-gavekort og downloades med det samme, så man selv kan overrække det til modtageren. Men det er også muligt at sende det direkte på mail til fødselaren.

Oversigt over alle hoteller på gavekort

This entry was posted in Gavekort, Lolland, Nordsjælland, Rømø and tagged . Bookmark the permalink.