Wellness ophold i Tyskland

Tyskland har en lang tradition for kurophold, det som man i dag vil kalde et wellness- eller spa-ophold. De mange traditionelle tyske kurbyer er typisk vokset op omkring en helsebringende kilde, et godt sted at bade i en flod, eller en dal i bjergene med frisk luft.
I dag foregår et wellness-ophold i Tyskland typisk på et af de mange hoteller med spa-faciliteter.
Wellness hotel i Tyskland

Hotel Birke i Kiel er et eksempel på et tysk wellness-hotel med fokus på helsebringende behandlinger og sund mad.

Tyskere valfarter stadig til de mange wellness-steder på hoteller, feriecentre og nogle steder nærmest store spa-verdner med glaskuppel over. Og i Tyskland er der næsten lige så mange mænd som kvinder, der nyder wellness.

Her følger et par eksempler på hoteller, som tilbyder gode spa-faciliteter, wellness-behandlinger og gourmetmad.

Hotel Alter Meierhof
Wellness-hotel Alter Meierhof

Alter Meierhof ligger i Glücksburg og smukt ned til Flensborg Fjord. Det er et 5-stjernet luksushotel med en 2-stjernet Michelin restaurant, så der masser af muligheder for at forkæle både krop og gane.
Spa-faciliteterne er flotte og indbydende. F.eks. kan man svømme direkte fra det indendørs pool til det udendørs og nyde udsigten over fjorden.
Læs mere om Alter Meierhof

Spa og wellness nær Lübeck
Wellness ophold i Lübeck
Den nordtyske by Lübeck er et populært rejsemål for danskere. Den gamle bydel rummer stadig en lang række smukke middelalderbygninger, som overlevede de allieredes bombardementer under 2. verdenskrig. Hele bykernen er i dag på UNESCO’s verdensarvliste.
I Lübeck og specielt omkring søerne syd for byen finder du mange gode hoteller med spa- og wellness-faciliteter.
Læs mere om wellness-ophold nær Lübeck.

Hvis du kører i egen bil fra Sjælland til Tyskland, skal du huske at bestille færgebillet med Rødby-Puttgarden eller Gedser-Rostock i god tid. Bestil færgebillet her

This entry was posted in Tyskland and tagged . Bookmark the permalink.