Wellnessgavekort i København

Hvis du gerne vil forkæle en person, der bor i København, så er det helt oplagt at give et wellnessgavekort.
Wellness Til Dig gavekortet kan benyttes i ca. 50 wellness-steder i København.
Wellnessgavekort i København

Et såkaldt Fritvalgskort giver gavekort-modtageren mulighed for selv at vælge mellem de mange steder. Du kan købe gavekort med en værdi fra 100 kroner til 9999 kroner.
Se oversigt over klinikker og wellness-steder, som tager i mod gavekort i København.
Gavekort til DermaBelle

Et gavekort til DermaBelle Skincare & Spa i Dronningens Tværgade giver f.eks. mulighed for at benytte det til en spa-oplevelse til både singler og par.
Gavekort til S-Lounge

Hos S-Lounge på Amager kan du benytte dit gavekort til en bred vifte af kosmetolog-behandlinger, samt Fedtfrysning og permanent hårfjerning.
Gavekort til LuminLumin Wellness & Spa på Frederiksberg indløser Wellness Til Dig gavekort til alle behandlinger – f.eks. ansigtsbehandling med de eksklusive Exuviance produkter.

Selv om du køber et Wellness Til Dig gavekort til en specifik klinik eller en specifik behandling, kan du altid ændre det til en anden klinik og behandling.

Den store fordel ved at købe et gavekort online er, at du altid har 14 dages fortrydelsesret. Og specielt med et Wellness Til Dig gavekort den fordel, at det stadig kan benyttes, selv om klinikken af en eller anden årsag skulle lukke.

Se oversigt over steder der indløser gavekort i København

This entry was posted in Gavekort and tagged . Bookmark the permalink.